There was an error in this gadget

click here to read more :)

Tuesday, February 8, 2011

sex maniac abuse.mati la kau syaitan -,-

(based on actual facebook im)

situation 1
unknown person: hye! nak kenal boleh????
hazirah teh: erh, who are you? tak minat la -,-
u.p: alaa, nak ajak you main je boleyh???
h.t: main ape? sorry laa, doctor prescription-no sukan bcause 'peluh' activity -_____-
u.p: atas katil je :)
h.t: wtf you bitch!!!! kau takde hak laa bodoh, kau ingat aku takde maruah ke???!
block/report teros dea -____-

situation 2
unknown person 2: salam awk ^^
hazirah teh: salam, ye?
u.p 2: nak kenal2 you boleh?
h.t: i da ada bf laa, no further chat except friends, sorry.
u.p 2: lerrr, you ni sumbunk laa. i bukan nak berlucah dgn you. hihi ;)
h.t: babi kau ingat aku murah ke sial?
u.p 2: alaaa, mcm tak biasa pulak awk :)
h.t: pergi mampus laa kau, even aku tak kuat agama pun iman aku tak selemah kau syaitan!
block/report teros ke facebook =='

situation 3
unknown person 3: hazirah teh?
hazirah teh: ape?
u.p 3: teh tarik? hahahaha.!
h.t: fuck you laa fish main nama bapak bongok -____-
u.p 3: jgn laa mrah syg... i gurau je :D
h.t: hang takde adab ke? -,-
u.p 3: comey laa dea ni, i peluk kang smpi you pengsan. hihi.
h.t: eeeewwww, sorry laa sedar diri tu siapa, agak2 laa nak sexual harrasment.
u.p 3: alah2 pulak syg ni
h.t: kau takde agama ke dowh? lagi bodoh dari keldai.
block/report serta merta sbab terlampau bangang main nama dad and sex? filthy!

3 comments:

hAnA said...

laagu hodoh dari keldai betul!!gatal nye lelaki!!tanam idup idup je

Hazirah Teh said...

setuju! gila ganas ana ;)

Hazirah Teh said...
This comment has been removed by the author.